Del 23 de març al 4 d'abril s'obre el període de preinscripció de nous alumnes per al curs 2017-18. Disposeu de tota la informació relacionada al següent enllaç, gencat:preinscripcions a secundària, o bé fent clic a la imatge que acompanya aquesta notificació.

Aquesta és l'oferta de places per al proper curs a l'Institut:
 L'Institut se suma a la campanya Mobilitza't  per la Selva

Reciclem els mòbils usats! 

Pots dipositar el teu mòbil en desús al contenidor de consergeria. 

http://escolaverdafredericmarticarreras.blogspot.com.es/


Acta de la darrera reunió de delegats al:


Aquest és el cinquè curs que l'AMPA  del centre convoca el concurs de fotografia "Un món de lectors".  Trobareu les bases d'aquest certamen al blog Bibliomanies.


Us convidem a venir el proper 14 de març a la Jornada de Portes Obertes de l'Institut.

De les 17h a les 20h podreu gaudir de visites guiades a les instal·lacions del centre i de xerrades informatives a càrrec de membres l'equip directiu.

La xerrada de batxillerat es farà a l'aula magna, i la d'ESO al gimnàs

 


Cada any es convoquen aquestes proves per a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria, per als alumnes que no l'hagin obtingut en finalitzar l'etapa.

Enguany la realització de les proves serà el dilluns 6 i el dimecres 8 de març.Podeu descarregar-vos la carta informativa que el Departament de Salut posa a disposició de les famílies i que parla sobre la vacunació del tètanus i la diftèria aquest any 2017.
Cada any es convoquen aquestes proves per a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria, per als alumnes que no l'hagin obtingut en finalitzar l'etapa.

Els alumnes susceptibles de poder fer aquesta prova han de complir aquests requisits:

  • Haver finalitzat l'ESO l’any 2015 o 2016.
  • Tenir almenys 18 anys o complir-los dins de l'any 2017.
  • També hi pot concórrer l’alumne/a que faci els 17 anys l’any 2017 sempre que compleixi alguna de les condicions següents:
  1. Tenir un contracte laboral que l’impedeixi assistir al centre en règim ordinari.
  2. Trobar-se en procés d'obtenció d'un permís de treball (alumnat estranger).
  3. Ser esportista d'alt rendiment.
  • Haver cursat l’ESO (el 4t curs inclòs) sense haver obtingut el títol i amb un màxim de cinc matèries suspeses.

Els continguts i els criteris d'avaluació mínims exigibles per a la superació de cadascuna de les matèries estan a la disposició dels alumnes interessats.

La realització de les proves serà el dilluns 6 i el dimecres 8 de març.


El passat 30 de gener els alumnes de 1r d'ESO vam celebrar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau amb una foto ben gran del símbol de la Pau.


I fa uns dies, van ser els delegats de 3r i 4t d'ESO els qui van assistir a la formació sobre capacitat de lideratge i habilitats comunicatives. També per a ells va ser una molt bona experiència. Han tornat amb una activitat preparada que proposaran als seus companys d'aula, a l'hora de tutoria.


Page 1 / 37 (1 - 10 of 370 Total) Next Page Last Page